. Ma Ervin napja van.
Légy nyitott az újdonságokra!
2020-12-09 10:41:11
Légy nyitott az újdonságokra!

Légy nyitott az újdonságokra!

Vibrátor: igen vagy sem?

 

A vibrátor bár egyrészt a nők kedvence, ha magányos örömszerzésről van szó, ettől függetlenül hatékonyan használható párban is. Vannak, akiknek ellenérzése van a különböző szexuális segédeszközökkel kapcsolatban, hiszen úgy érzik, hogy őket hivatott helyettesíteni. Pedig ez hatalmas tévedés, hiszen sokkal jobb, ha biztos kézzel nyúlsz ezekhez az eszközökhöz, mintha óvatoskodsz.

 

Első alkalommal az a legjobb, ha egyedül tapasztalod ki, hogy mi a jó neked. Lehetőleg senki ne háborgasson, míg az új kis kedvenceddel hancúrozol, hiszen most fogod megismerni, hogy hogyan is reagál rá a tested. Első lépésként a kezedben ismerkedj vele és az intenzitásával, hiszen nem a legjobb döntés, ha azonnal belecsapsz a közepébe minden tapasztalat nélkül. Próbálgasd a különböző fokozatokat, hogy tudd, hogy mi után mi következik.

 

Ha már eléggé megismerted, akkor kezdheted a gyakorlást akár intim területen is, amit szintén ki kell tapasztalni. Első lépésként egy kis síkosító nagyon sokat tehet a megfelelő élvezetért. Amennyiben túl intenzív az érzés, akkor nyugodtan kapcsolj gyengébb fokozatra, hogy tökéletes legyen a tűzijáték. Ha kitapasztalod, hogy mi a jó neked, akkor sokkal könnyebben tudjátok használni a partnereddel. Hidd el, megéri a ráfordított időt!

 

Használjátok együtt is!

 

A legjobb kezdés, ha első alkalommal, amikor be akarod vetni a kis játékszered, akkor bemutatod a partnerednek a tudományodat, főleg akkor, ha kicsit idegenkedik a vibrátortól. Tuti beindítja a látvány, ahogy magaddal játszol, és nem lesz neki annyira idegen a terep. Ha látni fogja, hogy mennyire jó érzés neked, és akár át is adod neki az irányítást, akkor teljesen odáig lesz tőle. 

 

Mivel nem minden nő tud elélvezni csupán a hüvelyi izgatástól, így a férfiak egy idő után megkedvelik a vibrátorokat, hiszen jelentősen megkönnyíti az életüket. Nekik elég csak a jól megválasztott pózra és az együttlét intenzitására koncentrálni, a vibrátorral meg izgathatják a nő csiklóját. Tiszta haszon egy ilyen kis szerkezet.

 

Végül pedig anális közösülés esetén is meglehetősen jó szolgálatot tehet, hiszen segít ellazulni a behatolás előtt, arról nem is beszélve, hogy a hátsó bejárat ingerlése akár vibrátorral is történhet. Bár első lépésként lehet, hogy inkább néhány speciális tágítóval lenne érdemes kezdeni az ismerkedést. 

 

Úgy érzed, felkészültél, hogy beszerezd legújabb kis kedvencedet? Akkor ne habozz, hanem nézz körül a Szexvitál.hu kínálatában, és találd meg a hozzád illőt!

Utoljára frissítve: 2020-12-09 12:39:57

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csap...
Bővebben >>