. Ma Emma napja van.
Nemzetközi költöztetés profi segítséggel
2021-02-11 21:13:11
Nemzetközi költöztetés profi segítséggel

Nemzetközi költöztetés profi segítséggel

De mit bízhatunk a költöztetőkre, és mit kell nekünk elintézni? Ennek jártunk utána.

 

Amit a költöztető cég levesz a vállunkról

 

A költöztető cég elsődleges feladata természetesen nem más, minthogy az ingóságainkat a régi címünkről a megadott új címünkre szállítsa, és az ezzel kapcsolatos szükséges teendőket igény szerint elvégezze.

 

Vagyis értjük ez alatt, hogy amennyiben igényeljük, akár a teljes csomagolást a költöztető csapatra bízhatjuk, ideértve a csomagolóanyagok beszerzését is. Továbbá a bútorok szét- és összeszerelése, illetve szükség szerint azok csomagolása szintén nem jelent kihívást egy gyakorlott csapat számára, valamint a be- és a kirakodást úgyszintén a költöztető cég emberei végzik.

 

Magától értetődően a nemzetközi költöztetés során felmerülő, magával a költöztetéssel kapcsolatos ügyek, mint például az autópálya-matrica megvásárolása a költöztető cég feladata, nekünk ilyesmivel nem kell külön foglalkozni.

 

A mi feladataink

 

Amivel viszont foglalkoznunk kell, az például a költöztetendő holmink kiválogatása, vagyis szelektálása. Érdemes előre eldönteni ugyanis, hogy mit viszünk magunkkal, és mi az, amire nem lesz az új helyen szükségünk, vagy jobb, ha itthon hagyjuk (sok esetben a növényeinket például). Ezek sorsát jobb még a költöztetést megelőzően elintézni, ugyanis a sok kicsi holmi meglehetősen sok helyet tud elfoglalni, vagyis ezáltal csökkenthető a költöztetés költsége is.

 

Bár nem magához a költöztetéshez kapcsolódik, de fontos megemlíteni, hogy még a folyamat előtt érdemes átvizsgálni az egyes okmányainkat, és ami a közeljövőben fog lejárni, azt még itthon megújítani.

 

Ugyanez vonatkozik az olyan szolgáltatásokra, mint például a fogorvos, a nőgyógyász, de még a fodrász is, hiszen ezek Európa többi országában igen drágák, vagyis jobb itthon olcsóbban elvégeztetni a szükséges beavatkozásokat vagy kezeléseket.

 

Mennyibe kerül a nemzetközi költöztetés?

 

Bár a legtöbb költöztető cég szolgáltatása nem olcsó, de találhatunk olyat, amelyik ár-érték arányban nagyon megéri. Sőt, sok esetben csökkenthetünk a költségeken is, ha rugalmasak vagyunk, hiszen a sürgős fuvaroknak általában felára van. Éppen ezért érdemes legalább 1-2 hónappal előre jelezni a költöztető cégnek a költözési szándékunkat, így kedvezőbb szolgáltatási díjjal számolhatunk.

 

Amennyiben te is mostanság tervezel költözni, és egy nemzetközi költöztetésben jártas csapat segítségére lenne szükséged, vedd fel a kapcsolatot a Visszuk.hu munkatársaival, garantáltan elégedett leszel a szolgáltatással!

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Bal...
Bővebben >>