. Ma Márk napja van.
Milyen cipőt hord a férfi? - Megmondom, kicsoda!
2020-10-15 20:19:15
Milyen cipőt hord a férfi? - Megmondom, kicsoda!

Milyen cipőt hord a férfi? - Megmondom, kicsoda!

Elegáns félcipő - A karrierista

 

Amikor egy férfi elegáns félcipőben jelenik meg előtted, valószínűleg a szemed feljebb vezetve is elegáns öltözékkel fogsz találkozni, ugyanis ez a cipő nagyon jól passzol az öltönyszetthez. Az ezen darabot viselő férfi életében meghatározó a pénz, sőt már-már igazi karrieristának minősül. Hűséges típus, de hajlamos a flörtölésre, ha pedig a szerelem kerül szóba; hát bizony nehezen kötelezi el magát. 

 

A Bugatti különleges félcipői között akadnak olyan termékek, amelyek tökéletesen hozzák a várt eleganciát. A kézzel készült, egyedi darabok Airseries technológiájuknak köszönhetően nagyon könnyű és kényelmes viseletet eredményeznek.

 

Hagyományos sportcipő - A gyűjtögető

 

A hagyományos sportcipőt kedvelő úriemberek nem a divat hívei, ők leginkább a kényelem és a praktikum mellett voksolnak. Nem arra helyezik a hangsúlyt, amit viselnek. Nem áll távol tőlük a fizikai munka. Gyűjtögető típus, de nehezen érnek célba. Párkapcsolatban mindig ők a hős szerelmesek.

 

A Bugatti számos darabjának talpbetétje kivehető és cserélhető. Megannyi cipő Soft fit technológiával van ellátva, ami miatt nagyon komfortos a viseletük. 

 

Bokacipő, bokacsizma - A Rosszfiú

 

Mindenki szereti a rosszfiúkat, mert vonzóak! A magasszárú cipő viselője nagyon vagány, vakmerő egyénnek nevezhető. Általában hobbijával keresi kenyerét, de az is előfordul, hogy saját vállalkozásba kezd. Viszonylag későn komolyodik meg, és hajlamos a csapongásra is. 

 

A LifeStyleShop webáruház férfi cipői között számos magasszárú cipőre bukkanhatsz. Ezeknek egy része gumis betétekkel van ellátva, amelyek biztosítják a könnyebb fel- és levételt. Különleges technológiájuknak köszönhetően rendkívül kényelmesek is. 

 

Tornacipő - Élj a mának típus!

 

A tornacipőt viselő férfi nem éppen nevezhető se komoly, se karrierista embernek. Ő tipikusan a mának élő ember, azonban sok terve van a jövőt illetően. Egy örök gyerek, aki sose nő fel, amennyiben szerelmes lesz, biztosan sátrat bont, és örökké hűséges marad párjához. Ennek ellenére nagyon tart a házasságtól. 

 

Habár a cipő nem minden, de hölgyeim, remélem, tudtam egy kis támpontot adni, hogy vizsgálódjatok az első randin! Ha pedig komolyabbra fordul a dolog, akkor már tudjátok is, mivel lephetitek meg kedveseteket, egy minőségi Bugatti cipővel!

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>