. Ma Gedeon napja van.
Kapusháború Egerben
2013-07-03 11:05:03
Kapusháború Egerben

Kapusháború Egerben

Szeged és Szombathely után Egerben zárult az idei Kapusháború 2013 eseménysorozata. Harmincegy nevezés érkezett. A négyesdöntőbe két egri kapus is bejutott. Közülük az elmúlt szezonban az Egri FC második csapatában védő Nótás Attila lett a győztes.



 

 

Bár a kapusok ezt a fajta speciális játékot mindenütt ismerik és játsszák, a csoportbeosztás és a névre szóló mezek átvétele után az egri tornát szervező Illyés Dániel, valamint az amerikai Brian Jones tartott szabályismertető bemutatót. Itt nincs mezőnyjátékos, csak a kapusok – és persze a nagyméretű kapuk. Négy nyolcas csoportot alakítottak ki. Egy mérkőzés öt gólig, vagy öt percig tartott.

 

Csoporton belül mindenki játszott mindenkivel. A szervezők két pályát alakítottak ki a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Nemzetközi volt a mezőny, hiszen a hamarosan kezdődő egri Kapustábor miatt Brian Jonest egy tehetséges amerikai hálóőr, Adam Ritcher is elkísérte, aki szintén nevezett. A csoportok első két helyezettje jutott be a középdöntőbe, ahol két négyes csoportban ment tovább a kapusháború.

 

A négyesdöntőbe két egri, a legutóbb az Egri FC NB III-as csapatában védő Nótás Attila, valamint az U19-es együttes hálóőre, Bozsik Bence jutott be. Rajtuk kívül a 41éves, Jászapátiban szereplő Tajti József, valamint a kemecsei, 38 éves Szabó Attila alkotta a szuperdöntő mezőnyét. A sérüléséből épphogy felépülő Nótás 14 győzelemmel – a Tajti elleni mindent eldöntő meccset 5-4-re nyerve biztosította be végső győzelmét az egri Kapusháborún. Tajti a második, Szabó a harmadik, Bozsik Bence pedig a negyedik.

Végeredmény:

 


1. Nótás Attila (Egri FC) 1993
2. Tajti József (Jászapáti VSE) 1972
3. Szabó Attila (Kemecse) 1975
4. Bozsik Bence (Egri FC) 1995

 

                                      Forrás: eger.hu

 

Utoljára frissítve: 2013-07-03 11:06:13

További híreink
Kovács államtitkár Magyar Péterről: ezt következmények nélkül nem lehet hosszú távon művelni
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
2024-03-22 12:58:01, Hírek, Sport Bővebben
A Momentum szerint Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozícióra
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnöki pozícióra, ugyanis hazudott a családjával kapcsolatban.
2024-03-22 12:57:58, Hírek, Sport Bővebben
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmel...
Bővebben >>