. Ma Márk napja van.
Egri Strand Fesztivál augusztus 10-11.
2013-07-31 09:41:06
Egri Strand Fesztivál augusztus 10-11.

Egri Strand Fesztivál augusztus 10-11.

A végéhez közeledik az Egri Termálfürdőben zajló fürdőfejlesztési beruházás, ami az Új Széchenyi Terv Észak-magyarországi Operatív Programja keretében valósul meg. „Az Egri Termálfürdő Turisztikai fejlesztése” című pályázat eredményeinek bemutatására nem szokványos módot választott a fürdőt üzemeltető Eger Termál Kft.
 
Idén a projekt záróeseményeként rendezik meg a már hagyományosnak mondható Egri Strand Fesztivált, ahol augusztus 10-én és 11-én neves fellépők, mókás vetélkedők, szépségverseny és egyéb szabadtéri programok keretében ismerhetik meg és tesztelhetik a fürdő új élményelemeit a látogatók. A látogatóknak a belépésért ugyan fizetni kell, de a belépőjegyek ára tartalmazza a programokon való részvételt valamint az új élményelemek használatát is.

Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósult szolgáltatások között a hárompályás csúszdarendszert és a hozzá tartozó medencét, a játékokkal felszerelt bébi medencét, valamint a megújult és két részre bontott gyógyvizes, közismertebb nevén kavicsos medencét próbálhatják ki a látogatók felár nélkül. A vendégek szórakoztatására és a vetélkedők lebonyolítására olyan neves előadókat hívtak meg a szervezők, mint Tóth Gabi, Király Viktor, Bereczki Zoltán, Cserpes Laura és Feke Pál, de a népszerű Barátok közt című televíziós sorozatból ismert Berényi Kft. is a fellépők között lesz. 


A tradicionális Strand Szépe Versenyt idén új koncepcióval rendezik meg. A megmérettetésre jelentkező lányok egy előválogatást követően kerülnek a döntőbe, melyre szervezett, még színvonalasabb formában, a rendezvény szombati napján kerül majd sor. Az Eger Termál Kft. vezetőségének koncepciója szerint a beruházás eredményeinek bemutatása a nagy érdeklődésre számot tartó, hagyományos Strand Fesztivállal történő összekapcsolása lehetővé teszi, hogy az emberek minél szélesebb rétege ismerje meg és próbálja ki az új szolgáltatásokat. A kiegészítő programok pedig az elgondolás szerint további pozitív élményekkel gazdagítják majd a vendégeket, akik feltehetően örömmel osztják meg ismerőseikkel az itt szerzett élményeket és arra serkentik őket, hogy látogassák meg ők is a megújult Egri Termálfürdőt. 


Program:
 
XI. Egri Strand Fesztivál
a megújult Egri Termálfürdőben

Szombat:

12:00: Élőben találkozhatsz a Barátok közt sztárjaival! Berényiék
14:00: Feke Pál
14:30: Strand szépe
16:00: Tóth Gabi - nagykoncert

14:30 - 2013-as Strand Szépe választás

Egész délután: Matiné dj-k, Játékok, Versenyek.

Vasárnap:

11:30: Extázis koncert
13:00: Cserpes Laura
14:00: Bereczki Zoli
16:00: Király Viktor - nagykoncert
Gyerekszépségverseny

Egész délután: Matiné dj-k, Játékok, Versenyek (Sör-Virsli verseny, Vizespóló) Élő Csocsó, Vizifoci.


 

Utoljára frissítve: 2013-07-31 09:41:43

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Baloldali, szociáldemokrata, zöld választ adna a DK, az MSZP és a Párbeszéd a jelenlegi belpolitikai krízisre....
Bővebben >>