. Ma Gedeon napja van.
Az EKVI is évfordulót ünnepelt
2011-10-23 06:35:42
Az EKVI is évfordulót ünnepelt

Az EKVI is évfordulót ünnepelt

Az Egri Közszolgáltatások Városi Intézménye október 21-én, pénteken 17.00-tól tartotta fennállása 30. születésnapjának zártkörű jubileumi ünnepségét.

 

 

 

 

 

 

 

 


Az eseményt a Kossuth Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium éttermében tartották. Ahogy Molnár László igazgató elmondta: a rendezvényre, pártállástól függetlenül, invitálták azokat a személyeket, akik az elmúlt 30 évben jó kapcsolatba kerültek a vállalattal, továbbá azokat az intézményeket, amelyek egy közösséget alkotnak az EKVI-vel.



Így meghívót kaptak a rendszerváltás utáni polgármesterek és alpolgármesterek, továbbá olyan személyek, akik az 1990-es évek előtti politikai struktúrában tevékenykedtek, és kapcsolódtak a szervezet valamelyik elődintézményéhez, valamint az alkalmazottak. Az ünnepségen összesen 203-an vettek részt. Nemes Róbert képei.


Barczi Balázs

További híreink
Civilek az EU-ban
Lotz Károly ex-miniszter, Csepel Díszpolgára, az OECD magyarországi nagykövete arról beszélt egy múlt heti, társadalmi párbeszéd témájában összehívott fórumon, hogy milye...
2014-10-08 20:34:57, Hírek, Vélemény Bővebben
Az Abszurd Magyar Foci
Most az van, hogy megint csak ülök itt Pécs szélén, ebben a kicsic szobában. Előttem egy Ronaldinho poszter, egy gimnáziumi osztálytabló, egy emléklap a Buzánszky Kupáról...
2014-10-06 10:34:26, Hírek, Vélemény Bővebben
Madárnyelven
Tanmese a barázdabillegetőről,. aki most a csizmát...
2014-10-04 21:58:46, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője szerint két hét alatt vált méltatlanná Sulyok Tamás a köztársasági elnö...
Bővebben >>